tripartita

Gestionem la bonificació del crèdit de formació de la Fundació Tripartita per a la Formació i l'Ocupació de les empreses que ens ho sol·liciten. Estem inscrits com a entitat per impartir formació diferent del catàleg d'especialitats formatives (formació programada per les empreses per als seus treballadors).

Sol·licitar la gestió de la bonificació

SEPE

Col·laborem amb l'administració pública i els Centres de Referència Nacional del SEPE, en la gestió i impartició de certificats de professionalitat i hem sol·licitat l'acreditació com a centre per impartir-los en la modalitat de teleformación per a l'especialitat SSCE0110 Docència de formació professional per a l'ocupació.

Sol·licitar més informació

ISO

Com a empresa conscient de la importància de prioritzar els conceptes de Qualitat i Atenció al client, per a garantir la competitivitat i creixement de la nostra organització hem elaborat la present política de qualitat, amb les següents màximes a complir dins de la nostra empresa:

  • Els nostres Clients són la nostra principal prioritat i ens orientem a aconseguir la seva satisfacció adaptant els nostres serveis a les seves necessitats.
  • Ens ocupem de complir amb tots els requisits aplicables en el camp de la qualitat i el servei que ens són requerits.
  • Mantenim una retroalimentació dels resultats obtinguts per a aconseguir la millora contínua dels nostres processos.
Arriba